Dakafwerking doormiddel van zetwerk op maat

Zetten wordt over het algemeen gebruikt bij het buigen van plaatwerk als bewerkingstechniek. Dit wordt gedaan met behulp van een zetbank, kantbank of bankschroef. Platen van diverse materialen afhankelijk van de doeleinden kunnen in gewenste vormen gezet worden voor het uiteindelijke gebruik bij dakafwerkingen. De materialen die gerealiseerd kunnen worden doormiddel van zetwerk op maat zijn aluminium, lood, zink en Plastisol. Heeft u al Plastisol overwogen als dakafwerking?

 

Wat houdt Zetwerk Plastisol in?

Het hoogwaardig duurzame plaatmateriaal met een coating maakt zetwerk Plastisol tegenwoordig het meest gebruikte materiaal voor uw dakafwerking. Plastisol is licht van gewicht en ook erg weersbestendig. Het is in principe een combinatie van verzinkt staal met een coating en kan omgebogen worden in allerlei diverse maten. Deze coating is in diverse kleuren leverbaar dus voor ieder wat wils. Ideaal voor uw bedrijfspand of woning.


Toepassing van Zetwerk Plastisol

Plastisol zetwerk is zeer gemakkelijk te plaatsen en de meest moeilijk bereikbare hoeken van zowel randen als gevels kunnen gemakkelijk worden getransformeerd in bepaalde vormen. Als het gaat om houtachtige dakranden, bekleding, gevels, dakkapellen en kappen zijn dit zeer onderhoudsgevoelige producten. Deze delen van het dak zijn ook uit te voeren in Plastisol en daarmee voorkomt u intensieve onderhoud aan uw dak.


Zoekt u dakmaterialen voor een plat dak?

Heeft u naast dakafwerking ook gedacht aan uw dakbedekking voor een platdak? Een zeer betrouwbaar en populair materiaal voor een plat dak is EPDM. Deze elastische folie is vrijwel onderhoudsarm en kan niet snel scheuren. Het is zelfs over uw bestaande dakbedekking te realiseren. Dit materiaal wordt met warme lucht of lijm aangebracht en is makkelijk te combineren met zetwerk Plastisol. Voor al het advies over dakmaterialen zijn er vakmensen die altijd voor u klaar staan met de benodigde kennis op het gebied van zetwerk op maat. Loop binnen bij een dakgroothandel en laat u informeren over zowel zetwerk als dakbedekking.