Een satellietontvanger die weinig ruimte in neemt.

Het ontvangen van televisiezenders en –programma’s via een satelliet gaat al flink wat jaren mee in de wereld van het televisie kijken. Hoewel steeds meer mensen ervoor kiezen om gebruik te maken van een digitale recorder of toch van de kabel om hun (gewenste) televisiezenders en –programma’s te ontvangen, heeft het gebruik van een satelliet of een schotelantenne echter toch nog enkele voordelen ten opzichte van de bovengenoemde manieren.
Door gebruik te maken van een satelliet of schotelantenne kan men namelijk bepaalde zenders gratis ontvangen, waar mensen die gebruik maken van een kabel of een digitale recorder voor dezelfde zender moeten betalen. Vandaag de dag zijn er enkele mensen die hiervan op de hoogte zijn en dus gekozen hebben voor een combinatie van kabel en satelliet of een combinatie van digitale televisie en satelliet. Zo kijken zij namelijk de ‘standaard’ zenders via de kabel of digitale recorder en gebruiken zij de satelliet om enkele extra zenders gratis te ontvangen. Zodoende hoeven zij dus niet te betalen voor zenders die zij graag willen ontvangen en bekijken, waar dit anders wel had gemoeten.
Echter is er een reden die ervoor zorgt dat een hoop mensen echter afzien van het gebruik van een satellietontvanger of een schotel antenne. Deze reden is namelijk het feit dat een satellietontvanger of een schotelantenne veel ruimte in neemt. Vandaag de dag is dit echter geen excuus meer, aangezien de producent Travel Vision met een oplossing voor dit probleem is gekomen. Het bedrijf heeft namelijk een satellietontvangst systeem ontwikkeld die een stuk compacter is dan een traditionele schotelantenne. Dit nieuwe satellietontvangst systeem heeft de naam travel vision r6 flat gekregen. Desondanks dat deze nieuwe satelliet ontvanger een compacter formaat (51,5 cm bij 51,5 cm) heeft, is de sterkte van het ontvangst echter net zo goed als dat van een schotel van 70 cm. Dit houdt dus in dat men deze ontvangers een stuk makkelijk kwijt kan en dat het dus geen excuus kan zijn dat de ontvanger te veel ruimte in neemt.

Your email address will not be published. Required fields are marked *