Gevraagd : een professionele slotenmaker!

Een oncomfortabele en storende situatie ontstaat wanneer je jouw portefeuille hebt verloren waarin je huissleutels en  je persoonlijke documenten en zaken zitten. Het kan je zelfs moeilijk vallen om in slaap te geraken nu je weet dat deze kostbare dingen ergens in het bezit van een vreemdeling zijn.

Bovendien zit de huissleutel vast in het slot en de sleutels van de kluis waarin de juwelen van oma zitten, is vermist.

Nu dat je beslist hebt welke professionele vakman je nodig hebt, duikt de vraag op welke specifieke slotenmaker je naar jouw huis zal laten komen? Online kunnen er veel slotenmakers gevonden worden via allerlei websites op het internet evenals in de gouden gids. Maar omdat er zoveel verschillende slotenmakers  zijn waaruit gekozen dient te worden, is de vraag hoe je nu echt weet wie de beste man is die de klus kan klaren?

 

Tips in geval van nood:

De meeste noodoproepen die een slotenmaker ontvangt, komen van mensen die zichzelf hebben buitengesloten uit hun woning ( zelfs in het midden van de nacht!). Voor een gediplomeerd slotenmaker is het pikken van een slot geen zware opgave, daarom kan elke betrouwbare slotenmaker, die je onder de arm zou nemen, de opdracht vervullen.

Maar in een situatie waarin de sleutel is afgebroken in het slot, en er zou lichte schade aan de deur kunnen worden toegebracht, moet je er toch zeker van zijn dat de slotenmaker die je inhuurt , een schrander iemand is die inzicht heeft in de slotenmakerij en dat hij een professionele slotenmaker is die uitgerust is om 24 uur per dag met noodsituaties om te gaan.

Enkele tips die je zullen helpen om de juiste slotenmaker te kiezen:

1.Vraag aan de lokale slotenmaker documenten voor te leggen dat hij inderdaad een gekwalificeerde slotenmaker is.

  1. Omdat de slotenmaker dus bij jou thuis moet inbreken, moet je erop letten dat hij je vraagt om je identiteitspapieren te tonen om te bewijzen dat je de bewoner bent van het betreffende huis.  
  2. De lokale slotenmaker werkt 24 uur per dag, wat er op kan wijzen dat hij een professionele slotenmaker is die ten allen tijde klaar staat bij noodoproepen.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *