Infrarood sauna award

Wat is momenteel de beste infrarood sauna? Om eerlijk te zijn, is dit een zeer objectieve vraagstelling. Niet iedereen zal hier hetzelfde antwoord opgeven. Dit heeft verschillende redenen. Eén reden is dat de persoon simpelweg gezecht niet elke infrarood sauna kent. Daarnaast kunnen infrarood sauna’s sterk onder elkaar verschillen. Denk aan zitplekken, comfort, kracht van de stralen en dergelijke. Iedereen heeft andere behoeften en zal daarom bij kennis van alle sauna’s alsnog een andere mening geven. Toch hebben wij van infrarood sauna’s aardig in kaart kunnen brengen waar de meeste mensen van houden en wat dus momenteel de beste infrarood sauna is. Hierin zullen we geen namen noemen, omdat dit sterk kan verschillen. Wel zijn we erachter gekomen waar zo’n sauna aan moet voldoen.

De beste infrarood sauna van de Benelux voldoen momenteel aan de volgende eisen:

 

  • Ze hebben tot 7 stralers. Dit is anders dan een gebruikelijke sauna die er gemiddeld 5 heeft.
  • De sauna heeft een glazen voorkant. Hierdoor oogt de sauna een stuk ruimer en dit blijken de sauna gebruikers fijn te vinden.
  • De montage moet binnen 60 minuten gerealiseerd kunnen zijn. Bij de meest moderne stukken is dit vaak het geval, omdat goed nagedacht is over het ontwerp en het opzetten en weer afbreken van de sauna.
  • De sauna moet slechts 2200 watt verbruiken waardoor hij gewoon op een normaal stopcontact past.
  • Er is ruimte voor zo’n drie personen waardoor er extra ruimte is wanneer je met z’n tweeën in de sauna zit.

 

De nadelen van zo’n lijst is dat veel mensen zich daar aan gaan houden. Zoals gedacht kunnen bovenstaande punten per persoon afwijken. Ga dan ook vooral niet af op deze gegeven punten. Bekijk de webshop en zie zelf welke sauna het beste bij jou past. Als je er niet uitkomt of meer informatie wilt, stel dan gerust een vraag aan een van onze specialiste betreft de infrarood sauna.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *