Zoeken naar vernieuwen

vernieuwen
vernieuwen WikiWoordenboek.
Het woord vernieuwen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vernieuwen" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be.
Vernieuwen in zes stappen Movisie.
Waarom wilt u vernieuwen? Misschien wilt u alleen aan de wettelijke verplichting voldoen. Of u wilt vernieuwen om directer contact met inwoners, specifiek cliënten te krijgen en een groter draagvlak voor beleid. Ga de breedte in bij het beantwoorden van de waaromvraag: delen beleidsambtenaren, de gemeenteraad en het college hun visie?
Vernieuwen SBR servercertificaat KPN Certificaten.
Wat moet ik doen om een PKIoverheid servercertificaat voor SBR te vernieuwen. Ook in het eenvoudig vernieuwen kunt u op ons rekenen, we nemen u mee in de stappen die hiervoor nodig zijn. U ontvangt een email met daarin een link om de aanvraag voor vernieuwen op te starten.
Merk vernieuwen Hoe werkt het verlengen van een merk?
De kosten van vernieuwen van een merkregistratie in de Benelux zijn 489 euro in één klasse en in de EU is dat 1299 euro in 2 klassen. Een internationale merkregistratie vernieuwen kan al vanaf 935 euro plus 60 euro per land.
vernieuwen Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Deze kleine bedrijven leveren de meerderheid van de banen en zijn het gemakkelijkst in staat zic h t e vernieuwen e n d e belangrijkste rol op zich te nemen op het gebied van innovatie en het tegengaan van de achteruitgang.
vernieuwen English translation Linguee.
integratie richtte zich vooral op de noodzaak van gecoördineerde maatregelen voor kinderen en jongeren onder de 18, maatregelen ter bestrijding van de disproportioneel hoge werkloosheid onder immigranten, h e t vernieuwen v a n de fysieke en sociale infrastructuur en het bevorderen van de participatie in de samenleving.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: vernieuwen. vern ie uwen vernieuwde, heeft vernieuwd 1 het oude vervangen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
vernieuwen Nederlands woordenboek Woorden.org.
aflossen aggiornamento hernieuwen herstellen opknappen remplaceren renoveren repareren restaureren verbeteren vervangen verversen verwisselen. Is dit juist: de te vernieuwen gedeelten? Zie de te vernieuwen gedeelten. Uitdrukkingen die vernieuwen betekenen waarin het woord zelf niet voorkomt.: als een feniks uit je as herrijzen.;
vernieuwen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van vernieuwen. onbepaalde wijs kort lang. te zullen vernieuwen. te hebben vernieuwd. vernieuwd zullen hebben. vernieuwd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.

Contacteer ons