Personal training en lunchworkouts

In 2018 kun je er vrijwel niet meer omheen, sporten, training, nutrition en lifestyle. Het zijn zomaar wat vaktermen die je steeds vaker hoort en dit is niet voor niks. Een gezondere levensstijl en regelmatig sporten hebben zowel positieve effecten op de mentale gesteldheid als de fysieke gesteldheid. Dat een gezondere levensstijl en sporten een positieve impact heeft is al een bekend feit maar het wordt een stuk lastiger als je dit moet combineren met een fulltime baan.

Wellicht is dit voor sommige een bekend verhaal. Je zit van 9 tot 5 te strijden op kantoor, komt thuis, moet boodschappen doen, koken en een beetje quality time met het gezin hoort er natuurlijk ook bij. Waar kun je dan nog tijd vinden om ook nog aan jezelf te denken en lekker te gaan sporten met je personal trainer. Gelukkig is hier een nieuw concept voor bedacht, de lunchworkout. Met behulp van dit concept kunnen ook de meest druk bezette kantoortijgers het maximale uit beide werelden halen.

Met behulp van een lunchworkout ben je binnen een uur weer op kantoor en heb je ondertussen gesport, gedoucht en geluncht. Het zorgt ervoor dat je het tweede dagdeel weer vol energie aan kan vallen en dat je de natuurlijke middagdip tegengaat. Hierdoor kun jij even weg zijn van je werkomgeving en kun je jezelf wat aandacht geven, dit is immers de belangrijkste onderneming die je hebt. Tijdens de workout ga je drie kwartier lang sporten met je eigen personal trainer, die exact weet wat jij nou echt nodig hebt.

Zit je al een tijdje te worstelen met een nieuw idee, een lastig vraagstuk of kom je er gewoon even niet meer uit? Dankzij het sporten onder kantooruren krijgt je lichaam nieuwe prikkels die je productiviteit, creativiteit en concentratievermogen versterken. Je lichaam gaat weer vol in actiemodus en zorgen ervoor dat je dat lastige vraagstuk zo tackelt. Wil je meer weten over lunchworkouts met je eigen personal trainer klik dan op bovenstaande link.

Your email address will not be published. Required fields are marked *