Schoonmaakbedrijf All Clean

De volgende kandidaat voor onze award is schoonmaakbedrijf All Clean uit Utrecht. Dit bedrijf verdient volgens de samenstellers van onze shortlist een award omdat het al meer dan 25 jaar het schoonmaakonderhoud actief is in het schoonmaakonderhoud. All Clean is een gespecialiseerd schoonmaak bedrijf voor bedrijven en particulieren en onderscheidt zich in de positieve zin van andere bedrijven uit de schoonmaaksector omdat bij All Clean meteen duidelijk wordt dat u hier op veel meer kunt rekenen dan schone kantoren of bedrijfspanden.

Een bedrijf met een smetteloze reputatie

All Clean geniet al 25 jaar lang een smetteloze reputatie. Talloze kantoren, bedrijven, scholen, sportcentra, woningcoöperaties en eigenaarsverenigingen kunnen hierover getuigen. Ook particulieren doen trouwens een beroep op dit op en top professionele bedrijf.

Bij All Clean bent u er altijd zeker van dat al het werk binnen de vooropgestelde tijdspanne gedaan wordt. All Clean is in staat om deze belofte hard te maken en dit is in grote mate te danken aan de invoering van de tijdsregistratie in maart 2014. Dankzij dit systeem is het Utrechtse bedrijf er te allen tijde zeker van dat hun personeel zich niet alleen bevindt waar het verondersteld wordt om zich te bevinden, maar ook dat de vooropgezette planning uitgevoerd kan worden en zo komt u als klant van dit doorwinterde schoonmaakbedrijf nooit voor verrassingen te staan. Tegelijk stelt dit innovatieve bedrijf zijn werknemers in de gelegenheid om op een gestructureerde manier een professioneel activiteitenoverzicht te genereren. Ere aan wie ere toekomt: het tijdsregistratiesysteem waarvan All Clean uit Utrecht gebruik maakt, werd ontwikkeld door het bedrijf CleanJack uit Den Haag.

All Clean is een multifunctioneel schoonmaakbedrijf

Verder komt All Clean volgens ons in aanmerking voor een award omdat dit professionele bedrijf uit Utrecht werkelijk van alle markten thuis is. Hier kun je niet alleen terecht voor algemene schoonmaak, maar ook voor gevelreiniging, glazenwassers en vloeronderhoud. All Clean is door de jaren heen aanmerkelijk gegroeid op het gebied van de aangeboden expertises en is er op deze manier met verve in geslaagd om het begrip schoonmaak tot op een hoger niveau te tillen. De tijd dat schoonmaak een beetje meewarig bekeken werd als werk voor ongeschoolde arbeiders ligt nu gelukkig al een tijdje achter ons en dan is het wel zo netjes om te erkennen dat dit alleen maar mogelijk was door de professionaliteit en de gedrevenheid van zich steeds opnieuw vernieuwende bedrijven zoals All Clean uit Utrecht. En net deze gedrevenheid en expertise, nu al 25 jaar lang, dat verdient volgens ons een award.

Your email address will not be published. Required fields are marked *