Shoppen bij Alibaba? Gebruik deze tips

Soms kan het voorkomen dat de producten die je besteld bij Alibaba anders zijn dan die je online gezien hebt. Een confrontatie is dan altijd de beste manier. De typische reactie is meestal iets in de trant van: “dat product werd stopgezet of we hadden alleen dit één . Wees daarom bij het bestellen altijd heel direct en soms ook veel eisend.

  1. De meeste leveranciers willen betaald worden met Wire Transfers maar accepteren PayPal ook. Terwijl de meeste verkopers aankopen zullen accepteren via PayPal, geven ze wel de voorkeur aan standaard T / T (overschrijving) of Western Union.
  2. Als je besluit om te betalen via overschrijving, zorg ervoor te bevestigen dat je de exacte informatie, hebt van de begunstigde. Denk dan aan adres, SWIFT-code en het rekeningnummer.
  3. Monsters zijn een investering. Farmaceutische bedrijven zijn berucht voor de besteding van miljoenen dollars aan monsters per jaar. Maar het is wel belangrijk voor klinische proeven. Terwijl de aankoop van monsters ontmoedigend kan lijken, zorgt het wel ervoor om dingen in perspectief te houden.
  4. Vraag verkopers wat de top 5 producten zijn in termen van omzet. Neem de tijd om de producten te bestuderen en de monsters te betalen voor je een grote bestelling plaatst.
  5. In de email aan leveranciers, gebruik het woord “wij” in plaats van “Ik” en “onze” in plaats van “mijn”. Niet alleen laat dit je bedrijf groter lijken dan het is, maar het geeft ook een gevoel van teamwork en eenheid.

Bekijk meer Alibaba tips

Your email address will not be published. Required fields are marked *