Vidimatic

Sommige websites zijn leuk, anderen zijn leuk èn informatief! Dit soort websites zijn een feestje om te bekijken, en maken het direct overzichtelijk welke informatie je nodig hebt en waar je deze kunt vinden. Hoe dat komt? Met name het gebruik van beeld, kleur en afwisseling zijn hierbij belangrijk. Zo kan je denken aan het toevoegen van animaties, of het gebruik van grafische illustraties om je boodschap nog beter over te brengen.

Voorbeelden van het gebruik van uitleganimaties kan je vinden op de website van Vidimatic. Vidimatic is een bureau waarin verschillende mogelijkheden worden geëtaleerd van beeld en uitleg. Met een blik meteen een duidelijk inzicht van een strategie of productieproces. Wie heeft er tegenwoordig nou nog zin om lange teksten te lezen? En wie heeft er zin om klanten mis te lopen door de onduidelijke communicatie op de website? Dat hoeft gelukkig ook niet.

Op Vidimatic zie je meteen wat de mogelijkheden zijn. Afgesteld op de huisstijl en sfeer van jouw bedrijf kan een animatie worden vormgegeven. De boodschap die jij wilt uitdragen kan op deze manier de boventoon voeren. Waarvoor je de animatie wilt gebruiken kan je helemaal zelf bepalen: congressen, je eigen,- of externe website of om naar klanten te sturen. Bekijk de mogelijkheden en zie zelf maar eens hoe leuk dit is.

Your email address will not be published. Required fields are marked *