Bevorderende geheugenpillen – Neem nu Omega 3 supplementen

Het is nu al enkele jaren sinds ik besloot dat ik pillen nodig had om het” geheugen te verbeteren”. En ik moet je zeggen dat ze echt werken. Mijn geheugen is verbeterd en is er met reuzensprongen op vooruit gegaan.

Weet je, ik had een goed geheugen nodig om alle feiten en data te onthouden die ik nodig had om mijn artikels te kunnen schrijven. Ik was gelukkig omdat ik artikels schreef over visolie, en zo wist ik welke Omega 3 supplementen de beste waren om in te nemen.

Ik koos een Omega 3 supplement dat geproduceerd werd door een Nieuwzeelandse firma, waar het onderzoeksteam een visolie had ontwikkeld die dubbele anti -ontsteking eigenschappen bezat vergeleken met  andere sterk geconcentreerde oliën.

Dit betekende een doorbraak in het gebruik van Omega 3 supplementen. Vooral toen mensen die leden aan reumatoïde artritis en andere artritis ziekten met duizenden  getuigenissen schreven over de voordelen van dit product.

“Geheugen bevorderende” pillen gebruiken is de beste manier, vooral als je naar de keuken wil gaan , en eenmaal daar aangekomen niet meer weet waarom je er eigenlijk naar toe gegaan bent.

We hebben dat allemaal al eens meegemaakt. Nu wordt ik s’ morgens soms wakker met de tekst van bepaalde liedjes, die ik al jaren geleden vergeten ben, en die nu door mijn hoofd vliegen. Weet je, onze hersenen bestaat zowat uit zestig percent vet, en meer dan de helft daarvan zijn DHA vetzuren. Deze DHA vetzuren spelen niet alleen een rol bij onze mentale gezondheid, maar zijn eveneens zeer werkzaam in het bevorderen van ons geheugen.

De meesten onder jullie weten natuurlijk ook wel wat de voordelen zijn van het dagelijks innemen van Omega 3 supplementen voor ons hart. Maar vergeet niet dat een tekort aan Omega 3 eveneens een geheugenverlies en vermindering van concentratie kan veroorzaken. Daarom heb je deze “Geheugenbevorderende” pillen nodig.

Er is echter wel één ding waarvoor ik jullie wil waarschuwen. Koop geen Omega 3 supplement dat niet moleculair gedistilleerd werd om de onzuiverheden te verwijderen. Deze onzuiverheden zijn onder andere zware metalen zoals lood en kwik. En ook de PCB’s, waarvan geweten is dat ze kanker veroorzaken. En enkel deze behandeling is de enige methode om ze te verwijderen.

 

Lees meer over hoe je concenratie en geheugen kunt verbeteren op http://concentratie-pillen.nl.