De beste webhoster van Nederland

De populariteit van het internet is niet te stuiten. In Nederland maakt bijna 90% van de bevolking dagelijks gebruik van internet. Het is nu zelfs zo dat er in Nederland meer webwinkels zijn dan fysieke winkels. Door eenvoudige CMS systemen is het nu ook een fluitje van een cent om zelf een website te maken. Door de populariteit van het internet is het aantal bedrijven dat webhosting aanbiedt enorm gestegen. Bij de keuze van de juiste webhoster spelen recensies een belangrijk onderdeel. Het is belangrijk dat de recensies worden gegeven op een onafhankelijke website. Een website die alle reviews over hostingbedrijven verzamelt is de site HostingReview.nl. De nummer één op deze website is Vimexx.nl. Een bedrijf dat de laatste jaren hard aan de weg timmert. Vimexx scoort een gemiddelde van 4,94 op een schaal van 5. In dit artikel vertellen we wat meer over de diensten die Vimexx aanbiedt.

Diensten

Webhosting
Als eerste biedt Vimexx natuurlijk webhosting aan. Klanten zijn tevreden over de prijs, kwaliteit en de uitgebreide mogelijkheden. Er zijn vier pakketten mogelijk te weten: start, plus, compleet en maximaal. Het goedkoopste abbonement, dat de naam start draagt is slechts €0,45 per maand. Als je weinig afbeeldingen, video’s en audiobestanden op je website hebt is dit een prima optie. Als je wat meer wilt gebruiken kun je prima uit de voeten met één van de andere drie opties. Kijk hier voor meer informatie over de webhostingpakketten.

Reseller hosting
Via reseller hosting kun je je eigen webhosting pakketten aanbieden aan klanten. Volledig white label. Ook hier heb je weer de pakketten start, plus, compleet en maximaal. Het start pakket kost €0,85. Als je iets meer wilt is er voor ieder wat wils. Je kunt reseller hosting gebruiken als je een (kleine) webdesigner bent en je naast websites ook hosting wilt verkopen.

Dedicated servers
Als je op zoek bent naar dedicated servers kun je ook bij Vimexx terecht. Als je behoefte hebt aan meer snelheid, stabiliteit of nóg meer opslagruimte kun je eens kijken naar deze optie. De dedicated servers van Vimexx zijn voorzien van ISO/IEC 27001:2005.

Domeinnaam registreren
Natuurlijk kun je ook je eigen domeinnaam registeren. Dit kost slechts €0,89 per domein.

Your email address will not be published. Required fields are marked *