Ja, Dat Kan Je of De Kracht van Je Geest

Hoe dan ook, het is geen onderwerp van belang hoe oud je bent in het huidige scenario, je hebt onbeperkte geesteskracht. Voordat je de vruchten gaat plukken van de voordelen van geesteskracht, moet je eerst bekend zijn met het richten van de geest-functies. De manier waarop de geest werkt geeft aan of je je geest op een constructieve of destructieve manier kan gebruiken. Je bent in staat om je hersenen in een constructieve manier te ontwerpen als je daar behoefte aan hebt, maar in feite moet je er aan denken, voelen en het eerst waar maken. Het zal hoe dan ook enige oefening vergen voordat je een dergelijk niveau bereikt, maar net als ander intelligent werk, zul je alleen slagen als je doorzet. Eén ding moet je in gedachten houden, en dat is dat de geesteskracht werkelijk verbluffend is.

 

Volgens het centrum voor de studie van intelligentie heeft elk mens een dynamische geest, maar tegelijkertijd gebruiken de meeste mensen hun geesteskracht niet. Het is aangetoond via meerdere studies dat mensen minder dan 10 procent van hun intelligentie gebruiken. Dit is echt een gekke ontdekking. Dat toont aan dat mensen zich alleen concentreren op de makkelijke dingen. Eigenlijk is de dominante factor in deze context dat mensen een hekel hebben aan verandering. Het primaire wezen van een mens is dat ze simpelweg er van genieten om dingen zo simpel mogelijk te houden zonder het hoogste niveau van hun geesteskracht te hoeven aanroepen. Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat je meer invloed op je geest hebt dan dat je kan voorstellen. Wat je tot nu toe hebt bereikt is slechts het puntje van de geestelijke ijsberg, door je positieve houding, en neiging tot werken zullen zelfs fortuinlijke zaken zich op jou richten, dankzij je onderbewuste geesteskracht.

 

Dus, treft het jouw voorkeur om meer gebruik te gaan maken van je geesteskracht, dan zijn er bepaalde zaken die je moet doen. Eén zo’n ding waar je aan kan beginnen is het beginnen met je verbeelding te gebruiken. Dit is echt een dynamisch gereedschap dat echt een grote impact kan hebben op je cellen en verbetering zal aanbrengen in jouw capaciteit om meer te krijgen van wat voor jou belangrijk is in het leven.
Wil je meer weten over je geest, mindfulness en meditatie? Bezoek dan onze website!